Leden

Iedere persoon die dit wenst, kan lid worden van Jeugdhuis Opsenter. Lidmaatschap biedt exclusieve voordelen ten opzichte van andere bezoekers.

Voordelen

 • Korting op betaalde evenementen of gratis inkom
 • Gratis consumptie op je verjaardag (of op het eerste openingsmoment na je verjaardag)
 • Mogelijkheid om drankkaarten aan te kopen met korting (€16 i.p.v. €18)
 • Toegang op exclusieve activiteiten voor leden

Voorstellen voor bijkomende voordelen zijn natuurlijk altijd welkom.

Hoe lid worden?

Om lid te worden is het nodig om een inschrijvingsformulier in te vullen. Deze info hebben wij nodig om je in te schrijven als lid in onze vereniging. Als al je gegevens correct ingevuld zijn en we je inschrijvingsgeld ontvangen hebben (€10), zal je van ons een lidkaart ontvangen. Deze lidkaart is één jaar geldig vanaf de datum dat we de betaling ontvangen hebben.

Het inschrijvingsformulier kan je terugvinden via deze link. Het is vereist om alle velden (behalve de onderste twee) in te vullen. Als het formulier niet degelijk is ingevuld, kunnen we je helaas niet inschrijven als lid. Door je in te schrijven ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden

Goede regels maken goede vrienden, daarom geven we je graag het volgende mee:

 1. Een lidkaart is persoonlijk en kan niet worden doorgegeven aan iemand anders. Dit doe je immers ook niet met je rijbewijs of paspoort.
 2. Een terugbetaling van het lidgeld is niet mogelijk wanneer het lidmaatschap vroeger beëindigd wordt.
 3. Elke medewerker heeft het recht om een lidkaart op te vragen, bijvoorbeeld aan de ingang van een evenement of bij het aankopen van een drankkaart aan verminderd tarief.
 4. Een lidkaart kan vervangen worden indien deze beschadigd is. Hiervoor moet het beschadigde exemplaar wel ingeruild worden.
 5. Doorstrepen, gommen, tipp-exen,… van gegevens op een lidkaart wordt gezien als fraude en zal resulteren in een vervroegde beëindiging van het lidmaatschap.
 6. Er kan maximaal één drankkaarten per openingsmoment aangekocht worden aan verminderd tarief.
 7. Drankkaarten die aangekocht zijn aan verminderd tarief mogen enkel gebruikt worden door het lid zelf. Als het lid drankkaarten (die aangekocht zijn aan verminderd tarief) doorverkoopt, zal het lidmaatschap direct beëindigd worden.

Onze huisregels zijn natuurlijk ook steeds van toepassing.